понедељак, 16. јануар 2012.

Novi plan ulica Beograda

Unikatna informaciona baza koja spaja online mapu i informator za sve firme u gradu. Jednostavan sistem pretrage pomaže korisnicima programa da se lako orijentišu u Beogradu i pronađu neophodne informacije - kao što su hoteli Beograda, taxi, restorani, prodavnice, firme. Brend Infograd predstavlja moderan gradski vodic.








Mapa grada je prikazana u pseudo-3D formatu, za sve zgrade je zadata izvesna visina i grad se može vizuelno posmatrati iz ptičje perspektive. Mapa je interaktivna – kada markirate zgradu, možete dobiti podatke o adresi, poštanskom broju i o organizacijama koje se tu nalaze.



Na ovoj digitalnoj mapi Beograda možete pronaći bilo koji od objekata: zgrade po adresi, ulice, opštine, stanice gradskog prevoza. Informacije o organizacijama koje se nalaze u zgradama. Mogućnost biranja razmere mape. Čak i uz maksimalno smanjenje na mapi su prikazani nazivi glavnih ulica i naselja.




Brend Infograd nudi novi plan grada svojom interaktivnom 3D mapom i aktuelnim informatorom s firmama. Rad ove kompanije se zasniva na principima profesionalizma, poštovanja i otvorenosti.








Нема коментара:

Постави коментар